пятница, 25 января 2019 г.

Тренінг розвитку профорієнтаційних знань старшокласників «Світ професій - і твій вибір»



   Кожний випускник навчального закладу, розмірковуючи над своїм майбутнім, перш за все вирішує, яку професію йому обрати і в цей особливий період життя підлітків, доречною буде допомога у оволодінні навичками самостійного вибору майбутньої професії.
    Забезпечити учнів необхідним обсягом профорієнтаційних знань та навичок, розвинути уміння розуміти самого себе, свої потреби та нахили учням 10 класу Скадовської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 3 і запропонувала міська бібліотека-філія. 
Саме сьогодні, 25 січня у День студента та Тетянин день бібліотекарі провели змістовний та цікавий профорієнтаційний тренінг «Світ професій – і твій вибір».
    Майбутні студенти виконали ряд інтерактивних вправ та тестових завдань заснованих на співвідношенні типу професій до індивідуальних особливостей людини, визначення професії, враховуючи особистісні якості. 
    Наприкінці тренінгу в заключному слові координатор ВІ «Активна Громада» ВГО «Інституту «Республіка» Валентина Пономаренко підкреслила значущість обраної теми та активної громадської позиції і закликала молодь бути патріотами свого міста та приймати участь у його розбудові.