вторник, 20 февраля 2018 г.

Герої Небесної Сотні.




А український дух – ординцям не убити,
Народ наш був і є – в нас європейська путь!..
Бринить життя струна;
весна, і зійде жито.
Й герої серед нас, бо в пам’яті живуть!

Я.Ткачівський

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Їх вшановує Україна. Їхній приклад має зупинити й тих, хто нині розпалює вже нове, інше протистояння. Пройшло чотири роки від трагічних подій на Майдані. 20 лютого по всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави.
В пам'ять про полеглих за майбутнє України присвячується книжкова виставка "Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії України".
Користувачі можуть ознайомитися з літературою, яка представлена на виставці: "Україна – Європа", "Я з Небесної Сотні", "Міжнародні відносини і євроатлантична інтеграція України" та інші. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу книгозбірню.







Комментариев нет:

Отправить комментарий