четверг, 12 апреля 2018 г.

Презентація посібника




І хоч ХХІ століття манить нас все новими і новими дивами техніки,  хоч Інтернет стає хлібом
насущним сучасної молоді,  проте книга не лише  не  втрачає своєї цінності,  вона не може її втратити,  адже друковане слово -  це глибина думки, це оаза мудрості, яку не спроможна закреслити історія, яку ніколи не зможе знищити спам чи вірус. 
Міська бібліотека-філія – це культурно-просвітницький центр, що забезпечує інформаційні потреби як реальних так і потенційних користувачів, надає можливість міжособистісного спілкування практично всім жителям зони обслуговування, організує їхнє культурне дозвілля. Вона наближена до конкретних людей, враховує їхні інтереси та потреби, поступово стаючи необхідною складовою інфраструктури міста.
Наша книгозбрірня здійснює  культурно-просвітницьку діяльність в тісній співпраці з партнерськими організаціями.
12 квітня, з партнерами відбулася презентація посібника «Інструментарій для громадян»  Всеукраїнською громадською організацією   «Інститут « Республіка»» для учнів ХВУФК.
У посібнику йдеться про підвищення активності громадськості у житті міста та країни в цілому. Учні переглянули відеоролик. Бесіда відбулася у форматі «відкритого мікрофону» - можливість кожного висловити свої думки та попрактикувати себе в публічних виступах.

Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького





Комментариев нет:

Отправить комментарий