среда, 25 июля 2018 г.

Презентація нових видань Лесі Височанської


"... Хай минає за роком рік, 
Та з любов'ю зоря моя світить,
Що теплом зігріває весь світ - 
Долю інших на краще змінить."
Леся Височанська.



25 липня в міській бібліотеці-філії КЗ «Скадовська ЦБС відбулася презентація збірок місцевої поетеси Лесі Височанської, яка пише чудові вірші, веселі і сумні, в них вона вкладає всю душу. Пані Леся своєю творчістю вже відома в нашому місті, і за межами. 


Відомо, що виміром життя людського є, перш за все, здійснені справи, плідна праця професіонала чи талановитої людини. А талант – це той стан душі, коли хочеться творити добро і нести його людям. Саме для того, щоб таланти не залишалися непоміченими, завідувач бібліотеки-філії Людмила Іванівна Тисленко запросила всіх небайдужих поринути у чарівний світ поезії. У виконанні автора прозвучали чудові вірші зі збірки «Як готуєш вдячно – їсти будеш смачно!» та інші.




Вірші Леся Михайлівна пише все своє життя. Вони розкривають особливості поглядів поетеси, допомагають глибше заглянути в її думки, дивують своєю різноманітною тематикою. Всі твори емоційно пов’язані між собою почуттям любові до природи, батьків, дітей, коханої людини і до самого життя.


Тож, завітайте до бібліотек нашого міста і пориньте в чудовий світ поезії 
Лесі Височанської!

Комментариев нет:

Отправить комментарий